Bucharest Gentleman – Revista!

_BG _#1 -1.indd

A apărut revista Bucharest Gentleman ! Publicația, de un înalt nivel editorial și grafic, despre stil, cultură și business, dedicată publicului masculin, poate fi găsită în librăriile Humanitas din București. UPDATE: Acum și în Inmedio în București

Interviu cu un prinț, o hartă a Bucureștiului boem trasată de câțiva artiști, un articol despre distanța cinematografică dintre Buftea și Hollywood, articole despre stil masculin și artizani, despre gadgeturi și retro și mașini de epocă -toate sunt reunite, în primul număr, sub tema inspirației din trecut și a eleganței.

Rubrici inedite precum Business Story, Retro Story sau Gentleman Walks conturează conceptul nostru inedit, alături de articole de travel, tehnologie și auto. Câteva secțiuni sunt comune atât site-ului, cât și revistei: articolele de tip interviu din rubrica Gentleman Talks, rubricile de artă și cultură, precum și secțiunea specială dedicată stilului masculin. 

Într-o lume în care informația este „vânată” ca o pradă, BUCHAREST GENTLEMAN își propune să o „îmblânzească” și să o transforme în articole documentate, dar agreabile. Site-ul și revista aduc la un loc povești de succes din lumea artei, din domeniul stilului sau din business și oameni care împărtășesc valori de modă veche, dar niciodată demodate. Ne dorim să demonstrăm că o revistă și un site dedicate publicului masculin pot fi inteligente și elegante prin conținut, fără a plictisi.

Revista, care va apărea o dată la două luni, poate fi găsită în librăriile Humanitas (Cișmigiu, Kretzulescu și Auchan Titan) și poate fi comandată online de pe site-ul nostru. UPDATE Găsiți revista și în magazinele Inmedio din București.

 

Proiectul Bucharest Gentleman a fost lansat în octombrie 2015 cu un eveniment spectaculos despre eleganță, la care oaspeți au fost violonistul Alexandru Tomescu și un celebru ”filosof al stilului” francez, Hugo Jacomet, fondatorul site-ului Parisian Gentleman. Seara de la Palatul Bragadiru, unde s-au adunat personalități din cultură, sport, lumea businessului și media, a fost probabil primul eveniment, după mult timp, care a amintit Bucureștiului că poate fi o capitală a eleganței.

 

Written By
More from Iulia Stancu

Salvatori cu vioara și viola

Ca limbaj universal, muzica a adus dintotdeauna oamenii mai aproape unii de...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *