Workshop de producție video despre Bucureștiul viu

bucuresti-pixabay

Festivalul de film de călătorie HipTrip Travel a invitat un explorator și cineast irlandez să susțină un workshop de producție video interactiv sub denumirea „Bucureștiul viu”. Atelierul va avea loc pe parcursul a două zile, pe 29 și 30 octombrie.
Leon McCarron, membru al Royal Geographical Society din Londra, specializat în expediții pe distanțe lungi, va vorbi  despre construirea unei povești pe peliculă (storytelling), tehnici de filmare, echipamente, utilizarea camerei de luat vederi profesioniste, dar și utilizarea unui aparat foto performant pentru filmări HD, realizarea unui calendar de producție, tehnici de filmare, va da detalii despre promovarea și vânzarea producțiilor cinematografice independente și altele. La finalul primei părți a workshop-ului, cursanții vor trebui să pună în practică cele învățate în practică și să construiască o mică poveste „pe peliculă” despre București. În cea de-a doua zi a workshop-ului, Leon McCarron va analiza toate clipurile filmate și le va oferi sfaturi participanților despre tehnicile de editare a materialelor brute și realizarea unui produs finit. Toate filmulețele filmate de participanți vor fi editate într-un singur scurtmetraj care va fi prezentat la gala de închidere a festivalului.

Biletul de participare la workshop include și acces la proiecția documentarului „Ultimii exploratori pe Santa Cruz” . Mai multe detalii despre workshop, aici

Foto:pixabay

More from Bucharest Gentleman

Bucureștiul publicitarilor

Știam despre ei că sunt creativi, dar nu și că le place...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *