Bucharest Gentleman vă invită la cină (și alte premii)

bg_concurs

CONCURS ÎNCHEIAT! Află dacă ești printre câștigători aici.

***

Orice abonament la revista Bucharest Gentleman cumpărat în perioada 21 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017   la un preț special (începând cu 33 de lei) vă înscrie automat în concursul prin care puteți câștiga 3 premii : Marele Premiu: o cină romantică la restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque (chef Samuel Le Torriellec, membru în juriul Masterchef), Premiul II: un pachet cu produse de grooming și un voucher pentru o sesiune de îngrijire a părului și bărbii de la Mr. Blade Barber Shop sau Premiul III : uleiul pentru barbă din seria de lux 925Gents #1. Câștigătorii vor fi anunțați în urma unei trageri la sorți, în 16 ianuarie 2017. 

Cu această ocazie lansăm o ofertă specială la abonamentul pentru ediția PDF a revistei (trimisă pe  mail) -doar 33 de lei pentru abonamentul pe un an. Oferta este valabilă până la finalul concursului, pe 15 ianuarie.

Revista Bucharest Gentleman apare o dată la două luni, astfel abonamentele pe un an cuprind 6 numere, iar cele pe 6 luni , 3 numere. Pentru oferta completă și alte detalii, click aici 

Abonează-te, citește smart și câștigă premii cu stil!

More from Bucharest Gentleman

(P)Marché de Noël  – Târgul cadourilor de designer

Ladies and gentlemen, It is time! În scenă intră Marché de Noël,...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *