Bucharest Gentleman vă invită la cină (și alte premii)

bg_concurs

CONCURS ÎNCHEIAT! Află dacă ești printre câștigători aici.

***

Orice abonament la revista Bucharest Gentleman cumpărat în perioada 21 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017   la un preț special (începând cu 33 de lei) vă înscrie automat în concursul prin care puteți câștiga 3 premii : Marele Premiu: o cină romantică la restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque (chef Samuel Le Torriellec, membru în juriul Masterchef), Premiul II: un pachet cu produse de grooming și un voucher pentru o sesiune de îngrijire a părului și bărbii de la Mr. Blade Barber Shop sau Premiul III : uleiul pentru barbă din seria de lux 925Gents #1. Câștigătorii vor fi anunțați în urma unei trageri la sorți, în 16 ianuarie 2017. 

Cu această ocazie lansăm o ofertă specială la abonamentul pentru ediția PDF a revistei (trimisă pe  mail) -doar 33 de lei pentru abonamentul pe un an. Oferta este valabilă până la finalul concursului, pe 15 ianuarie.

Revista Bucharest Gentleman apare o dată la două luni, astfel abonamentele pe un an cuprind 6 numere, iar cele pe 6 luni , 3 numere. Pentru oferta completă și alte detalii, click aici 

Abonează-te, citește smart și câștigă premii cu stil!

More from Bucharest Gentleman

Galerie foto eveniment Bucharest Gentleman

Photo Credits: The Storyalist. Similare
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *