Al șaselea Bucharest Gentleman sau Rostul jocului

_BG _#6.indd

Ne-am „jucat” din nou cu cuvintele și vă punem la curent, în numărul februarie/martie al revistei Bucharest Gentleman, cu noile tendințe din lumea jocurilor mai mult sau mai puțin „serioase”, care ne ajută să ne relaxăm, dar și să evoluăm. Mai mult, aflăm că, dacă nu știa să se joace, umanitatea ar fi fost lipsită de unele dintre cele mai importante invenții ale sale. 

Din sumarul acestei ediții, pe care o găsiți exclusiv online și o puteți descărca aici:

Sub farmecul artei

Antreprenorul Ovidiu Șandor cheltuiește în artă ceea ce câștigă în afaceri. Și cum este ocupant al topurilor de averi, și colecția sa a devenit una impresionantă. Ne-a vorbit despre cum vede rolul artei în viața sa și a societății -arta ne emoționează, ne face viața mai frumoasă, dar ne și deschide ochii către  problemele din jur.

Când o zbura mașina

În anul 2017, mașinile nu mai sunt dependente de benzină sau motorină și nici de șoferi. Se ”hrănesc” cu electricitate și sunt ghidate de inteligențe artificiale cu reflexe considerabil mai agere decât ale noastre, dar unii încă nu pot crede că trăim în viitor. Poate mașinile zburătoare i-ar putea convinge.

Viața socială a Bucureștiului de altădată

Ce făcea protipendada Bucureștiului la final de secol XIX și început de secol XX în „timpul liber”? Din ce spun cronicarii vremii, totul pare a fi o ilustrată în nuanțe trandafirii, cu doamne care patinează pe lac, în ritmul muzicii de fanfară. Distracțiile inedite, precum „paper hunt”, nu lipseau.

More from Bucharest Gentleman

Luna iubirii și a cursurilor inspirate la Fundația Calea Victoriei

În februarie, împarte pasiunea cu persoana iubită sau cu un prieten. În...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *