Design contemporan în piele -Materia ediția II

afis_a4_sigle (3)

40 de designeri care realizează creații din piele își dau întâlnire la cea de-a doua ediție a târgului de design contemporan în piele, MATERIA, pe 4 și 5 martie, la Grand Hotel du Boulevard, în București.

In primul weekend al lunii martie designeri și branduri românești se reunesc pentru a  expune și lansa noile tendințe în materie de genți, haine, pantofi și accesorii din piele.

O noutate este inițierea secțiunii Selected by…  realizată, la această ediție, în parteneriat cu MoleculeF; alegerea va merge către cei mai bussiness oriented designers, iar unul dintre acestia va fi, pentru o lună, parte din brandurile prezente în magazinul Molecule-F din București.

“Prima ediție Materia a confirmat o idee pe care am dospit-o doi ani: comunitatea creativilor în piele are nevoie de un târg concept, specializat, menit săsusțină designul si producțiaromânească. Coagularea lor pentru două zile în același spațiu și expunerea la un public numeros, curios și dornic să cumpere produse de calitate realizate local a validat MATERIA ca eveniment necesar, excelent primit de publicul nostru. Ne propunem în continuare o creștere organică, pe principii de selectivitate creativă,” declară Dan Pierșinaru.

În premieră la această ediție MATERIA inaugurăm premiul ELLE – Best Leather Designer, acordat de editorii revistei ELLE pentru cea mai inovatoare colecție, care constăîn promovare în mediile online Elle; Department Store by ELLE – Best Brand este un alt premiu proaspăt inițiat, care constăîn listarea brandului și a creațiilor sale pe DepartmentStore.ro, în cadrul selecției curatoriate de editorii ELLE.

Diana Enciu & Alina Tănasă – Fabulous Muses, un nume bine-cunoscut în lumea influencerilor din online, vin la Materia sâmbătă, pe 4 martie, să-și aleagă preferații, care vor fi astfel incluși în deja cunoscuta categorie “Recomandat de…”.

Creat și susținut de Platforma Autor, MATERIA este primul târg contemporan de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au ca material principal de creație pielea. MATERIA este un eveniment independent, de sine stătător, unde participarea se face pe bază de selecție.

 

Orar MATERIA:

Sâmbătă 4 martie: 11.00 – 20.00

Duminică 5 martie:  11.00 – 20.00

*prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

More from Bucharest Gentleman

Royal Musical Journey, Concert de gală de muzică barocă

Pe 14 septembrie, la început de toamnă, Fundația Calea Victoriei vă invită...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *