Despre Noi

                                                           12983194_511439032376438_5236569540093950083_o

Jurnaliști și specialiști în stil și-au unit forțele pentru a crea un proiect inedit în peisajul media românesc – o publicație online, în care cantitatea este preferată calității, dedicată bărbaților educați. Bucharest Gentleman este un concept 100% original, care îmbină conținutul cultural cu stilul, analizele accesibile cu interviurile spirituale și asortează bunul gust cu apetența pentru tehnologie a domnilor.

Ce ne propunem

Dacă alții  „vânează” informația ca și cum ar fi o pradă, Bucharest Gentleman își propune să o „îmblânzească”. Bucharest Gentleman aduce la un loc povești de succes din lumea artei, din domeniul stilului sau din business și oameni care împărtășesc aceleași valori.

Ne vom asigura că pe bucharestgentleman.ro găsiți articole de calitate și originale despre subiecte din cultură, tehnologie, business, stil și destinații de călătorie. În plus, site-ul cuprinde o secțiune dedicată versiunii în română a celor mai bune articole Parisian Gentleman, partenerul nostru cu care ați făcut cunoștință în octombrie 2015 la evenimentul Bucharest Gentleman.

 

contact@bucharestgentleman.ro