Get the magazine

Descoperiți revista Bucharest Gentleman,  prima publicație ce propune o combinație inedită de articole de calitate despre artă, business și stil. Un concept unic și original ce aduce, cu fiecare nouă ediție, interviuri cu antreprenori de succes și personalități din lumea cultural-artistică, articole dedicate stilului masculin sau tehnologiei ori istoriei Bucureștiului, toate din perspectiva intereselor publicului de secolul XXI.

_BG _#6.inddNOU! Găsiți numărul 6 al revistei (februarie/martie) exclusiv online. Este o ediție specială despre joc și poate fi descărcat gratuit aici.

Edițiile mai vechi ale revistei Bucharest Gentleman pot fi achiziționate în varianta print, dar și în format PDF mai jos:

 

Revistele, varianta PDF sau PRINT, pot fi achiziționate online și livrate pe tot teritoriul României prin formularul de comandă.

 

Locatii Partenere

Ne dorim să fim aproape de tine și să îți oferim conținut original și de calitate cu fiecare nouă ediție. De aceea, ne poți citi și în locațiile partenere din București și din țară.

 


logo_360hub
logo_impacthub


logo_tech
logo_rembrandt
logo_naan

logo_conacul_maldar
logo_apafi

logo_nod
logo_conacul_held
logo_conac_polizu

logo_double_tree
logo_cantacuzino
logo_epoque

logo_double_tree
logo_cantacuzino